Prima Transfer

Termeni si conditii

Rezervari

Acceptam rezervari online doar pentru ziua urmatoare sau mai tarziu. Ora utilizata de sistemul de rezervari este ora locala.

In momentul in care ati efectuat o rezervare, sistemul nostru va transmite automat un mail. O rezervare este considerata acceptata doar in momentul in care o confirmam pe mail sau telefonic. Daca nu ati fost contactat de catre noi in decurs de 6 ore, va rugam sa ne contactati pentru a va furniza un raspuns.

Pentru transferurile urgente va rugam sa ne contactati direct. Va aducem la cunostinta ca nu va putem garanta disponibilitatea pentru transferul dumneavoastra. In cazul in care putem sa va furnizam acest transfer, exista posibilitatea sa fie aplicata o taxa de urgenta.

In cazul in care este nevoie sa demonstrati soferului ca sunteti persoana care a facut rezervarea, va rugam sa ii prezentati voucherul primit online, dupa finalizarea rezervarii.

In cazul incare ati efectuat rezervarea telefonic, termenii si conditiile descrise pe acest site se vor aplica si in cazul dumneavoastra.

Daca ati rezervat un transfer pentru doi sau mai multi pasageri, persoana care a efectuat rezervarea va fi cea care are obligatia sa accepte termenii si conditiile enumerate pe acest site pentru ea si restul pasagerilor.

Platile

Plata trebuie facuta mereu inainte de plecarea autoturismului.

Puteti plati direct soferului in ziua transferului sau puteti opta pentru plata online prin intermediul sistemului nostru.

Platile catre sofer trebuiesc facute cash in lei sau euro. O taxa suplimentara de 50% adusa preturilor afisate pe site-ul nostru, se va aplica in zilele urmatoare : 24, 25, 26 si 31 Decembrie, 1 ianuarie si zilele de Paste - pentru transferurile de la Aeroport si 25% taxa suplimentara pentru Transferurile intre orase.

Politica de returnare a platilor efectuate online : Daca anulati o rezervare facuta la Prima Transfer, suma achitata vi se va returna in decurs de o saptamana. 

Amendamente pentru rezervari si anulari :

Pentru a anula transferul dumneavoastra, va rugam sa urmati link-ul din voucher-ul de rezervare primit pe mail. Metoda de anulare mentionata mai sus este posibila doar pana in ziua precedenta transferului. Anularea transferului in ziua acestuia se poate face doar telefonic.

Pentru a aduce modificari unui transfer deja rezervat, trebuie sa il anulati si sa rezervati unul nou, introducand datele corecte.


Asigurare si garantii

Compania noastra este asigurata total, avand toate asigurarile solicitate de legea romana. Companiile de asigurari cu care colaboram sunt doar companii internationale.

Pasagerii si bagajele lor sunt asigurati total pe tot parcursul calatoriei.

Daca din motive nedorite de noi nu reusim sa ajunge la rezervarea dumneavoastra, ne asumam sa platim orice transport ales de dumneavoastra, tren, taxi public sau alta masina de transfer, in limita costului platit de dumneavoastra catre compania noastra.


Nu ne asumam responsabilitatea pentru intarzieri cauzate de factori care nu tin de compania noastra. Vreme nefavorabila, blocaje de trafic sau altele.

Dreptul de a ne alege clientela


Ne rezervam dreptul de a refuza orice client care este sub influenta alcoolului sau a drogurilor, sau al carui comportament nu este adecvat.

Consumul de tutun, droguri sau de bauturi alcoolice este strict interzis in interiorul autoturismelor noastre.